Jentekveld.no

Alt du trenger å vite om kvelden

RESERVERE DATO

Det er populært med homeparty og mange ønsker besøk en fredag eller lørdag. Vi anbefaler heller å ta en jentekveld på en ukedag, det er enklere å samle venner når det ikke skjer så mye annet og gjestene dine ikke drikker seg under bordet av nervøsitet.

Vær ute i god tid og finn en dato som passer for deg og venninnene dine, datoen reserveres ved å sende oss en melding. Det er smart å finne alternative datoer også, sånn i tilfelle.

HVEM KAN VÆRE MED?

Anledningen for din kveld og hvem du vil be er helt opp til deg. Ost og vinkveld med venninner, arbeidskolleger, syklubben eller kanskje øl og snacks med gutta? Eller hva med å invitere hele vennegjengen på middag?

Kvinner, menn eller begge deler, selv om våre kvelder er skreddersydd for det kvinnelige kjønn er det ingen som sier at gutta må ekskluderes! Vi anbefaler et antall på mellom 10-15 personer. Aldersgrensen for å være på en jentekveld med oss er 18 år. Vi ønsker ikke at det er barn tilstede under presentasjonen så det er fint at man tar hensyn til dette.

HVA MÅ DU GJØRE SOM VERTINNE?

I tillegg til det du eventuelt planlegger med jentene er det fint om du gir de beskjed om rutinene rundt bestilling, betaling og varelevering på forhånd. Når gjestene får vite at alt er helt anonymt øker sjansene for at flere takker jeg til invitasjonen din.

Vi stiller krav om at alle inviterte må få beskjed om at det kommer en konsulent fra jentekveld.no på forhånd, slik at de og at de vet hva slags type varer som skal presenteres. De fleste synes jo at sexleketøy er morsomme greier, men vi respekterer at noen ikke synes sexleketøy er verken interessant eller morsomt. Alle har individuelle grenser og det respekterer vi.

Vi ønsker ikke at noen havner i en situasjon de ikke er forberedt på, derfor skal alle vite at kvelden handler om sexleketøy. De som ikke vil være med på en jentekveld med oss i OuiOui skal få slippe. Så blir det en desto hyggeligere aften for resten av dere. (Og for konsulenten vår)

HVOR LANG TID TAR EN JENTEKVELD?

Hvor lenge dere ønsker å holde på før og etter er helt opp til dere, men alle bør inviteres minimum 30 minutter før presentasjonen starter. Da får dere tid til å slappe av og skravle litt før vi setter i gang. 

Vi trenger ca to timers oppmerksomhet under kvelden. Først en time med presentasjon og prat, og så brukes ca en time på bestillinger.

KOSTER DET NOE?
Det koster 200kr pr person uansett om man handler eller ei. Dette for å dekke konsulentens reisetid og oppmøte. Man får i de aller fleste tilfeller disse pengene tilbake som en rabatt når man handler.

Vi ønsker i utgangspunktet at dette er kostnadsfritt, men om det bestilles kvelder kun for underholdningens skyld blir hun som jobber stående uten lønn da konsulenten mottar betaling basert på provisjon.

Utdrikningslag, firmafester og andre underholdningsinnslag prises etter egne satser. Les mer om det her.

TAUSHETSPLIKT

Alle som jobber i eller med OuiOui har taushetsplikt. Dette innebærer at konsulenten ikke forteller noen andre hva du og dine gjester kjøper på en slik kveld.

Alle bestillinger gjøres i enerom og gjør at det føles tryggere for de som føler seg usikre. Taushetsplikten gjelder også all annen informasjon konsulenten mottar i forbindelse med ditt party. 

BESTILLING OG BETALING

Alle bestillinger betales på stedet. Man kan bruke Vipps, Visa, Mastercard og Amex.

Varene pakkes til hver enkelt i nøytrale og mørke poser eller esker slik at ingen kan se innholdet. Det tar ca en uke for konsulenten å levere varene til vertinnen, dere vil alle få beskjed på mail eller sms om når varene er klare til henting. Ønsker du å få varene levert rett hjem til deg kan dette avtales direkte mot et gebyr. 

VERTINNEGAVE

Å være vertinne for en jentekveld er alltid veldig hyggelig. I tillegg til å kunne invitere venner over en helt vanlig ukedag får man definitivt et tema å snakke om både før og etter jentekvelden. 

Som takk for at du åpnet hjemmet ditt for oss, og inviterte en hel haug med venner får du også en gave fra oss. Det kan fort lønne seg å være vertinne for jo mer de andre jentene handler for,  jo større gave får du. 

Veldig ofte ender det med at noen av dine gjester vil være vertinner selv. Om de booker en dato for en jentekveld selv mottar du en liten oppmerksomhet fra oss etter deres jentekveld er gjennomført. 

 

" No woman gets an orgasm from shining the kitchen floor. "
Betty Friedan
American writer, activist, and feminist

ALLTID GOD STEMNING

ENKEL LEVERING

ENKEL BETALING

VERTINNEGAVE